Fredag e lika med bra dag.

Igår va supermysig. Först P&L Cafét med superbra musik. Sedan färd mot Falun å förkrök att my place, sen kopparhatten, å sen råådis.. MYCKET FIN KVÄLL, DOCK insåg jag att det är dumt att dricka utan att dansa, man bara sitter och fyller på å fyller på, men man får liksom inte ut någonting. Man dansar inte ut alkoholen liksom. .

Så när jag kom hem, finally, tsm med mina två vänner marre å tessie, så däcka jag på golvet. Jorden golvet och allt snurrade sjukt mkt till Anna Ternheims - Make It On My Own. Det var en mycket fin stund där på golvet. Sen kom terese och väckte mig ur min fylledäckning med lite mat. Fint hä.

Idag laddar jag om, med en viss ångest. Penga-ångest och bara en känsla av att jag inte borde festa idag. Men a man got to do what a man got to do. Typ. Vi får se hur detta slutar :)

Se ya !-,

Ja okej, I surrender till en rik man.

Kom nyss på att jag nog måste ge upp min vägran åt att falla för en rik man som kan ge mig det jag drömmer om, matrealistiskt sett alltså. Men mannen måste va bra också.. Men om den har ett stilfullt hem, så är han antagligen det. Om inte hans förra flickvän har inrett då villsäga. Då faller jag inte.

Nu ska ja fortsätta simma, annars sjunker man. Såvida man inte bestämmer sig för att blåsa upp kinderna och lungorna och bara flyta.. Fast då kommer man ju ingenstans utan förs bara med strömmen. Så jag väljer nog att simma.

Godnatt.

Leaving on a Mayday - Ett förjävla bra album

Anna Ternheim, åh snälla ge mig EN spelning att se fram emot, bara EN ? ....

Färgar håret, skriver listor på vad ja ska göra, måste göra, både inom skolan och privat.. Långa listor. Inser att jag kanske ska hoppa att utföra sakerna på listorna, och kanske ha lite kul i helgen istället ? Röstar ja på den.

Imorgon spelar Carl Norén på P&L Cafét i Borlänge. Tänkte börja förfesta till denne och sedan se vad Fredagskvällen, natten, har att ge mig.

Det blir nog bra. Allt blir nog bra.

Befinner mig i ett konstigt vakuum där jag varit hela dagen. Ingen skoolish för mig today ney. Feber har jag också haft, men den är nog borta nu.  .

Åter till hårfärgningen.

Ses, om jag inte måste stänga in mig pga fuuult färgat hår. Finns vissa risker för det.. Hehe...

d

Smile.

Hello hello hello hello

Sitter i skolan nu. Engelskalektion. Superkul. Nej. Men nyttigt. Jag hjälper till. Mitt nationella gick åt fanders. Varför är jag så ojämn för? Hm. .

Idag är det möte. Jag är lite nervös. Inte bra.

Idag är inte min bästa dag. Osminkad, o duschat hår, och mössa. Super!

Tjenare positiva  bloggiloggen, här kommer jag !  (Y)


Tjoo sho shenare tjabba hej!asf

DALATOPPEN - FINAL

YES, Vi är med i dalatoppens final och kommer att spela på stora torget i Falun den 3:e Juni. En torsdag, nästa torsdag faktsikt! Kl 19.14 typ.. Direktsänt i radion. Så, det skulle va väldigt kul om den som läser detta, röstar på oss, mig och Ellis, genom att ringa: 099-555 02   ! ;)

v

Så att vi inte kommer sist ;) Haha.


Helgen har hur som helst spenderats i , eh, ja på, en BÅT. PARADIS båten . Det va lite alkoholhaltliga drycker och disko . Och ja, Kareoke låter som en jävla bra idé kl 23.00 en lördagskväll. INTE lika kul på morgonen efter när man inser att man har gått till finalen dagen därpå, och att man då måste sjunga. OCH att priset är att åka på en till kryssning, samma kväll, för att tävla än en gång. Hm. Men det löste sig bra ändå ! För ja var ju hemma idag ;) OCH hade radio intervju, + tidnings grejs + presskonfa och info . .. så , ah, rösta nu. Så ska ja försöka lova er ett bra framträdande den tredje ! ;) (DET VA NÅN SOM SA ATT DE FANNS ÖL-TÄLT!! ;) ) <-- Känner någon/några som skulle tycka att de va lockande kanske.. Men vad vet jag ;)

Hejhopp halsont!

ÅH! TyPISKT min hals gör superont, helt svälld är den.

Idag har vi varit på runn och paddlat, tjoho de va kul. vi paddlade i en kajak tror jag, eller en kanot. eller en canadensare?  vet inte. Men de va ansträngande och fint. Inte mer än så.

Nu ska jag hoppa in i duschen, skulle ha färgat håret mindre rött, men orkar inte, somnar snart, får i sådana fall göra det sent ikväll , då kanske jag har mer tid och ork. förmodligen inte, men kanske? Har ju dessutom tvättat nu . Och snart kommer Emelie och hämtar upp mig. Vi ska Fira Ellis! Hoppas hon inte läser det här först ,hehe.


IMORGON SKA JAG Å TERESE PÅ KRYSSNING. DÄRFÖR blir jag ledsen när jag har ont i halsen. Men men.

Tjing!

d


Lite konstigt.

Igår pratade jag med min far. För första gången i mitt liv. Jag var i lite chock efteråt. Men det känns bra. Nu.

SVETT!

Gissa om jag har svettats idag? Jo, det har jag. Det är supervarmt. Jag klagar absolut inte på värmen , men jag är inte beredd på detta i min garderob. Har absolut INGA sommarskor här. Vilket gört svettigt åt mina små tossingar. Dessutom så vägrar ja gå i klänning eller shorts i skolan. Det känns konstigt. Så då får ja helt enkelt fortsätta va svettig.

Dessutom. Fick nyss detta på min mejl : Hej Lovisa. Du behöver inte orooa dig du får G i företagsekonomi kursen 50p .  Eftersom du hade ett VG på förra provet. Det senaste fick du 14 p (av 45 p ) .

Ja. Då vet ni det också. Och varför fick ja såhär dåligt på detta prov när ja fick bättre på förra? JO en teori är att de förra va mer praktiska saker, alltså mer logiska hur man marknadsför olika företag, affärsidéer osv. Denna gång handlade det om hur man RÄKNAR UT (lägg märke till att ja hatar att RÄKNA) olika inkomster och utgifter och värdeminskningar osv osv osv. SKIT.

Nu släpper jag det.
Ska kanske ge engelskan lite tid. Eller inte. Eller jo.

Gosh, har så mycket annat att tänka på. Som VAR jag ska spendera min sommar. Detta är helt sjukt. Utanför Sveriges gränser eller ej? Måste ta chansen. Detta har jag ju iofs väntat på hela mitt liv. Har bara inte förberett mig på att de ska bli såhär. Kan man ens förbereda sig? Nä. Jag är förvirrad. Hej.

s

A thought becomes a whisper

I know what I said. But as I remember, I said it would happend on my turns. Yeaa right.

Vet inte, de gick lättare att skriva in inglisssh! :)

Idag har varit en konstig dag. Helt okej . Jag har spelat tennis, kollat när Ellis och Emm gjorde konditionstest och sedan sprungit tillbaka till skolan sj och runt ett tag för ja blev så frestad att också springa,. så ja dushcade i skolan,. Hurtigt - oh ja. Men, har även haft ett företagsekonomiprov, vilket inte gick lika hurtigt till. Fiifan för mattematik å sånt.

Ljust nu är jag i lite av ett chock-tillstånd. Vet inte vad jag ska säga eller göra. Det finns någon jag vill ringa. Men jag vill inte tynga ner dennes sinne ännu mer. Så jag håller det för mig själv. Lite till. Som så många gånger förr, alltså seriöst, när jag tänker efter så är jag nog den minst egoistiska person jag känner. Iaf så som jag tänker. Jag tänker aldrig på mig själv. Jag vill alltid finnas där för mina vänner. Ja är fan en jävligt bra vän. Men gosh vad jag märkt att det spelar ingen roll om man gör allt för många, så är de inte alls säkert man får det tillbaka. För alla är inte beredda att göra allt för dig, för mig. Faktiskt. Många är rent av väldigt egoistiska. Jag ska nog bli mer ego.


Tjao!

OCh ps. RÖSTA på OSS i dalatoppen!!! KLICKA HÄR vi är en av fyra jokrar. Det skulle va superkul att komma vidare ju, antingen ringer ni in 20/5 och röstar, vilket är på torsdaag, eller också så weeb-röstar ni och de är bara lite att fylla i, men allvarligt, de går på två sek. ni vet jag skulle rösta tjugo gånger på er ! Appropå texten ovan ! ;) haha nej, men rösta!

Late update! (hihi)

Okej, ja hann spara detta för nån kväll sen när jag inte han posta det innan internet försvann. . :)

FYYYYY . MASK I STORA LAST! USH!

Har nyss varit ute och sprungit, fifan, va som att springa hinderbana och jag fick kryssa mellan hundratals maskar. Ush. Ville ju inte kliva ihjäl någon av dem. :( Ush de va så mkt mask på den fina asfalterade vägen att jag tillslut gav upp ock sprang på till en grusväg . Men ack så hurtig ja va. Vanligt löp en halvtimme + snabbpromenad en halvtimme + intervall en kvart +  litet styrkepass innanför dörren =  Nöjd kropp&knopp!

Idag har jag haft släktfika. Fast de va fler än den biologiska släkten där såklart, fast dom kan man nog i princip räkna in i släkten också. Vi va i en as fin lokal i källaren på en lägenhetslänga i Säter. Det var bra. Tårta och annat smått fika. Och kaffe såklart. Och presenter. Fast de va ju inte de viktiga MEN jag kan iaf berätta va ja fick ! :)

* Money money money, som ska gå till en invistering som handlar om La Musica.
* Patti Smiths bok. (AWSOME!)
* En fin ljusstake
* Mormors silverskedar (woop,woop haha)
* ETT AS FINT MUNSPEL!!!!:D
* En stekspade (av Terese eftersom hon hade sönder min förut )
* Ett PRESENTKORT på PAR i HJÄRTER (så ja kan tatuera mig!!) från Terese och hennes family typ. :D:D:D
* BLOMMMOR , mitt hem luktar som en blommaffääär! :D Ljuvligt ;)

Hipp hipp hurra, för igår va de min födelseda!

TACK! För alla fina gratulationer. Mycket nöjd. Så här sitter jag nu med min (tydligen) Citra som jag fick av skävebrudarna, tja jo. På ett ungefär ;) Jag och Tesen har fått hjälp av två snälla gotlänningar att flytta hit en bänk precis intill mina fönster, så vi kan hoppa ut där igenom och steka ! Härlig bakis-dag. FÖRUTOM en liten DETALJ: Jag är inte bakis. Noope, why? Jo för att ja inte va tillräckligt full igår . Men de slutade helt okej ändå ........
d
Nu laddar jag om,igår va bara uppvärmning. Idag blir det grillning i bojsen, i min trädgård, ni borde va här, för det är himla fint förstår ni :)

Nu ska ja hur somhelst snart börja stääääääda(SUCK) och duscha och handla grill och STÄMMA min Cittra, fint.

Ikväll blir en fin kväll, och imorgon ska ja fan vara redigt BAKIS!


HEJ! Vi sses i diiiiiiiiiiiiiiiiiimman,.sdad

Nu känns det bättre.

På senaste tiden, typ inom två tre veckorna, så har jag skrivit tre nya låtar. Det är kul . Jag är nöjd med dem. Och jag kan nog nästan säga att jag har en liten hit. Woho.

En handlar om en människa som inte kan rå för vad hon känner typ, och väljer en annan man.
En annan handlar om att om man är två, eller flera, kan göra saker å ting bättre. Typ. Den är lite seg.
Den tredje är jävligt privat och hemskt ärlig. Den är också på svenska,vilket gör den ännu mer naken.


"Orkar man skilja på rätt och fel
när man har förlorat en del
av den man en gång var
vad är det då som finns kvar" /
Citat ur den svenska nakna sången.

Hur som haver, i morgon ska jag nog göra ett ryck på kupolen för att införskaffa mig en klänning inklusive ett par skor. OCH sen borde ja ha tvättat idag, meeen de gör jag en annan dag. Är sjukt trött. Det tär på en att göra muntligt nationellt prov. Och att vara nyfiken ! :D

Hoppas alla fulla människor får en trevlig kväll ikväll, själv ska jag vara ensam, nykter och vänta in fikadagen imorrn, plus födelsedagen på fredag, plus festerna därefter. Fatta att jag blir 18, de har jag ju i princip längtat efter hela livet . Hm. Mysko.

Jag saknar.

Att smsa å fråga när vi ska käka. Och när vi börjar. Och allmänt hänga. Och spela musik. Att bara vara.

Det är sant. Man gör så när vänner inte är där som de alltid är. Oavsett orsak. Och även om de ändå finns där så är det kanske inte samma sak i vardagen, typ. Och det får man ju respektera, såklart, och förstå. Vilket jag gör. Men jag ville bara säga att jag inte är likgiltlig.

, gosh va detta fått mig att tänka.
Jag måste göra det, snart. Annars kommer jag ångra mig resten av mitt liv.

Musik är ju ändå musik, oavsett kunskapsnivå?

Ja. För så är det väl? I helgen hade jag en stund då jag pratade musik med en väldigt kunnig människa inom det området. Kände mig lite patetisk i jämförelse, men egentligen, varför ska man känna sig det för? Det jag gör, är ju äkta för mig? Och det är ju det som är verkligt för mig . Sen om det är på en hög nivå eller inte är väl en annan femma. Och egentligen ganska oviktigt. Jag kan inte något alls om musik. Inte om man jämför med någon som skriver sånt som publiceras i tidningen STUDIO och som spelar i det mest populära dansbandet just nu, och som dessutom är typ produktansvarig eller något, för ett stoort instrumentföretag. MEN, även om jag kan känna en gnutta känsla av att vara underlägsen, så känns det ändå som att det är sådant som gör att man utvecklas. Typ.
Intressant om inte annat. Och jag är ju girig på att lära mig, so....

d



Har tillbringat heeeela helgen i sthlm alltså. Med bästaste Ragnarsson Johanna:D  Vi har chillat på sthlms gator och halvt frusit ihjäl av det kylande regnet och vindarna . Meen om det var trevligt sen då :D It WAS! Sen igår åkte ja till Linis och Marre å hängde i deras avloppslösa lägenhet som genomgick stambyte. Fint! Och idaaag har ja varit på SM-uf-mässa i sthlm med klassen och åkte därefter hemmåt. Det va fint! oCH VARMT! Men trevligt!

Nu ska jag nog snart ta ur min musikspelare från laddningen, och bege mig ut på springtur! :) Sen keka, sen sätta upp gardiner som är nya, å sen sova för att ladda inför muntliga nationellaprovet i english, Fun. Och sen fortsätta ladda inför FRE&lör. De blir awsome!

Jag och min vän Loppan , även kallad OTTO.

Vi har kört vårat dagliga springpass nyss. Duktigt. Nu ska jag tvätta min tröja i handfatet. wii. Gilla,inte. Sedan ska jag sova eller neh, packa först, sedan, så kan ja sova. Imorrn har ja nationellt prov i Engelska. Också det mindre kul. Men sen så, kör vi!

Dessutom har jag hälsat på fina Emma en stund idag <3 och hämtat lite grejor. Hm. .

Nähepp, dags att ta tag i mig själv. Gosh ja vill inte för jag vet ja kommer få va vaken hela natten . Fast ännu mer det om jag inte gör något nu. Fast nu började ju Köpings Hilliebillies på tvåan. Damn,det verkar plötsligt superintressant .....



d


SÅ supernyttig och onyttig på samma gång ?

Nyss kommit hem efter att ha cyklat till stan för å hämta min Gitarr<3 och min pesto, hos Jon. Det gick fort. Före det va ja ute och sprang i ÖVER FÖRTIO MINUTER, kors i taket igenXX!!!

Ja vet att de är tråkigt att läsa om hur hurtig man har varit eller ej, men de är lite för min skull så ja kan gå tbx å kolla att oj va nöjd man blir när man tränar, nån gång ja är omotiverad, typ .


Klättrat har ja också gjort idag, i KFUM hallen, och åkt skateboard. Och lunchat/fikat med Carolajn. Och åkt drive-in på donken med Soffi och Elfsberg. Fina tider. Nu ska ja ägna min gitarr lite tid. Hojt

Jonathan Rhys Meyers

VARFÖR VARFÖR VARFÖR???

Har nyss sett filmen August Rush. Och fyfan. Den blir min absoluta favoritfilm just nu. Fan för Viktor. Varför skulle ja få för mig att se denna film? Jag blir helt tokig. Jonathan Rhys Meyers är helt sjuuukt het. Fiiifan, och musikalisk. ååååååååååh. DAmn.Cräääp.


Nu ska ja ut på en springrunda, sen ska jag fan åka in till stan och hämta min Gitarr. Kan inte leva utan den i detta läge. uuuuh. hjärtesorg.
w

You know it

<3

På Fredag. Då har jag nationellt prov i Engelska. Sedan åker jag till Stockholm för att möta upp Bästa JOHANNA på terminalen. Så jävla fint. Där ska vi hänga hela helgen . Guran tar jag med mig. Det blir härligt. Hoppas på fint väder. Annars får vi helt enkelt sitta inne på något fik hela helgen ! :) Sedan på Söndagkväll-Måndag, tänkte jag hälsa på mina andra Sthlm vänner som jag inte träffat på lääänge känns det som.









Tankarna kommer dock vara lite på annat håll. Och det är ju självklart. <3

sa jag att saker försvinner?

Kom att tänka på en sak. Saker runt omkring mig försvinner. Antingen tappar jag bort dem, eller så rycks de ifrån mig. Med saker så menar jag både saker som är liksom, eh en penna, en bok mina skor, mitt örhänge min tröja, osv. Men samtidigt saker, saker som människor. Människor är ju inte saker kanske, men, ja du förstår?

Det de har gemensamt, sakerna/människorna/tiderna, är att de försvinner. Borttappade, eller bara försvunna.


Nu ska jag sova. Jag har en käääss dag. Tjipp

d

KLICKA OCH LYSSNA, låten växer för varje gång!


Det ordnar sig alltid, det blir aldrig som man tänkt sig

Båda ovanstående påståenden är sanna. Mer eller mindre.

s


Min Valborg skulle ha spenderas till hälften i Borlänge med Bragematch sen Säter och rejäl fylla. Men jag hoppade den sista delen och åkte med till Falun istället. Kände verkligen inte för att dricka. Eller jo på ett sätt, men det kändes som att det kanske inte va rätt tillfälle att göra det .. Typ.

Bragematch har jag aldrig varit på så det var ju spännande. Sedan så käkade de andra vid Tsatsiki medan jag gick upp till gruvan och joinade Maja&LOva, härliga bruttor . Haha

Sedan skjutsade jag och Emelie hem våran kära Ellis och sedan så åkte vi runt i Falun och agerade fylleskjuss. Intressant. Meeeen, de va trevligt.

Nu ska ja ta mig till en fotbollsmatch, kanske !

RSS 2.0