Somliga går med trasiga skor. Säg,vad beror det på?

Helgen har varit grymt härlig. Fredagen har jag ju redan berättat om, Lördagen spenderades hemma hos marre sjöö, mycket mycket trevligt med oss tjejer och mat och efterrätt och ah, mys, spel , powernap, melodifestival, dans, hets , dans, chill och film! MYSIGT OCH ROLIGT! Mer sånt! Det var precis vad jag behövde för att ladda upp. Bra början på lovet med andra ord. Nu är jag dock helt utslagen. Så har intagit soffläge och godisskålen är framme. Fast orkar knappt äta godis,då är det illa ;)

Imorgon så ska jag nog till körskolan och plugga lite med Emelie, har inte vågat öppna böckerna än så de blir väl bra.  Shit. om jag skulle lyckas ta körkort i närheten av min födelsedag så skulle jag bli tvungen att rita feta kors i varenda tak jag vet om ! Haha, jaja vi får se hur det går.. Mitt mål är iallafall att inte behöva slå ett rekord som en viss Söder redan satt  för x antal år sen ;)

Kikade in Danielas blogg också och hittade ett foto där sen i somras. sjukt vad annorlunda jag såg ut då.. Läskigt faktiskt. Hm, döm själva :)

fadfas

Och det högra kortet är tillochmed taget innan det blev vinter, 20 november om jag inte blitt senil :)

Finmiddag och en mystisk kväll ute..

Det var en mycket bra kväll igår, om jag tänker efter! Först blev jag bjuden på middag på Pitchers av Familjen Hästö, och Jon & Jae va med också! Sedan så gick jag upp till Emmis och där blev det lite partaj som slutade med att jag fick vandra runt på rådhuskällar´n helt själv. Ingen lek. Eller ah, de slutade väl inte riktigt där, det blev Etage sen ... Folktomt, men rätt kul ändå! Emma är ju så sjukt rolig så det löste sig! Göteborg va föresten på besök i Falun igår.. Hahaha.

Idag ska jag fira Martina Sjöö som fyller arton om några dagar men ska ha middag/fest ikväll . Det blir superkul! Men Marre sjöö är ju inte den enda som fyller inom en snar framtid, neherru, för Alexandra fyller år, OCh Lina Bond i min klass också faktiskt. Woho! Grattis till er !

Sen har jag ju faktiskt LOV nu också ! Wohooo!

adsfGrattis Marre Sjöö!

asd Alex minsann! :) Grattis!

af Hejsan svejsan Lillebror! :D

Okej, vi försöker med det här!

Om jag gör en lista, och bockar av den, (efter att jag har gjort allt som jag ska) så kanske jag kan se på bröllopsfotografen sen? Och lite trolltider? Det låter väl som en bra motivations "morot" ?

Let´s give it a try!



  • Skriva en engelskainlämning om - The Romantic Age, Jane Austen- .
  • Skriva en historiainlämning om en ledare - Nina Simone- .
  • Skriva en historiadiskussion om bla. makeover mani mm.
  • Plugga till näringslära-provet imorgon. PROTEINER.

    saf

    Mina favoritsmycken just nu! ;)


När blev musik något så strikt?

Jag har den senaste tiden snöat in rätt mycket på musik och läst rätt mycket i olika tidningar  om artister, läst bloggar som PSL, tidningar tex Sonic, osv. Typ skivrecentioner i övriga tidningar och på nätet, ah ni fattar.

Och jag blir rätt trött. Trött på att det är så himla mycket påhopp och åssikter hit och dit om vad som är bra och inte bra. Det måste tex. vara tillräckligt finkulturell pop man spelar, för att den ska "platsa" i tidningen "Sonic", Shlager ja, det är FUL musik. Indie Pop , ja det beskrivs som FIN musik. Ju svårare desto bättre. Desto klurigare desto finare , osv.

Jag blir matt. Varför får inte musik var det den är, varför är det ena fel och det andra rätt, är inte allt rätt ? Om jag tycker om shlager OCH indie då? Om jag vill lyssna både på rix FM OCH P3 ? Är jag inte tillräckligt intressant då? Är min musikstil inte tillräckligt intelektuell då?

Vad jag av detta kan konstatera är, att det spelar ingen roll. Hur man än vrider och vänder på det så är det någon som tycker att någon annan är knäpp för att den lyssnar/spelar just den musik den tycker om. Om man ens gör det, för ibland kanske man tvingar sig själv att tycka om en viss musikstil bara för att bli accepterad i sitt umgänge. Det tror jag fan händer jävligt ofta.

Hur som helst, Min käre vän Carro, hon står då upp för att hon gillar Tomas Ledin, OCH hon lyssnar även på Anna Ternheim, den ni! (vet jag av säkra källor). Bara ett exempel. Betyder det att hon inte skulle bli accepterad i en "indie-krets" "fin kulturell krets" om det gör det, så tror jag att vi måste börja tänka om. Varför hålla på och dissa allt hela tiden. Musik är musik, och jag gillar det tamefan oavsett om det är bra eller dåligt. Och ALLA får lyssna på vad DE VILL. Punkt. Sedan finns det även sånt jag inte gillar. Men det är ju en annan femma!

Jenny Wilson - Summertime the roughest time

Om någon orkar, så läs texten och lyssna på låten, så tycker jag med.

Imorgon är det inge skola, dock skolarbeten som skall in på torsdag = Hard work work. På fredag har vi kompledigt = en dag extra lov, för sen äre faktiskt just det = SPORTLOV! Vem vill åka snowboard med mig i Romme en dag?


Books oh books along a dusty road
Take to the right, right after the sign you'll find me there
My nose is bleeding from rubbing it into books
I'm working hard on an intellectual look

Got a piece of paper to put poetry upon
But I'd rather write a crib so I can cheat
Come on!

I've slept more films than I have seen
I've talked about dreams that I never ever dreamed, yeah
I've slept more films than I have seen
I've talked about dreams that I never ever dreamed

Then the summer comes
Hey, ain't that the roughest time of roughest times
Sun bleached hair
No matter what you've just got to have fun
And fall in love
Got to meet a boy to fall in love with quick
With a dazzling smile
No matter what, you've better not ask why

Love's like viper but I can't resist
To sip that poison, lick my lips, bite my finger tips
My head's fallin' off
It's rolling away, am I astray ?
Head, wait for me!

Snöoväder.

Igår var en rolig dag, Emmis fyllde somsagt år och det firade vi . Tack för det.

Idag var en trevlig dag men jävligt tung.. Tog itu med gamla minnen och försökte pussla lite, sjukt intressant men ganska tyngande. Dock väldigt nödvändigt. Käkat sjukt god banankaka också, med glasyr på... OCH god mat.

Nu - Eh zappa runt bland mina 3 kanaler och surfa vidare på internet!

Hej.

Faaan, de blev ingen medalj idag....

Den röda faran, kristinebussen, (som aldrig startar och alltid krånglar, men ack så kär! ) och virris!
asdasd
Bilder sen förr förra Fredagen då vi åkte långfärdsskridskor på runn!



Jag missade den. Jag kom fyra, jag ansträngde mig verkligen med de va nå fel på valllan.. Typiskt, jaja, får vara nöjd med att bli fyra i OS i spångtjärn ;) (längdskidor you noow)

Vi körde även doppboll med skidorna på i meterhög snö, det var inte helt enkelt om jag uttrycker mig så.. Men KUL!

Det är hur kul som helst med naturochfriluftsliv- lektionerna, tycker jag faktsikt! Jag gillar ju verkligen att vara ute i naturen - när jag väl är där - det är bara jobbigt att ta sig för att gå ut, vilket man inte gör när man är själv eller med sina kompisar i vanliga fall, något man kanske borde göra mer oftare?

Hur som haver, nu ska jag plugga lite historia ( Skriva om Nina Simone eftersom jag tycker hon var en sorts ledare osv.. ) efter att jag tagit en varmdusch, sedan kommer loppan (Josse) och då blire väl att införskaffa lite godis och en film kanske..

Mina andra planer blev tyvärr skrotade, så får satsa på den här sista minuten planen som faktiskt inte är helt fy skam! ;) OJ, jag måste stääda också.. får man finbesök av loppor så får man..

Imorgon fyller också min bästa Emma Ramqvist 18 barre, grattis till henne, det firas med fest! (nyktert för min del i believe!) :)


e



Hejsan hoppsan lillebror!

Förbannat!

Skit. Nu insåg jag precis att det jag suttit här och väntat på i flera timmar, inte alls var värt det. Det är ju fan inget "Made  In Sweden" idag.. Besvikelsen är stooooor...

Va ska jag göra nudå ? Packa skidgrejerna? KUL, KUL! DUMMA ER SOM HAR SNOTT MiNA TV KANALER! Och så har jag inte ens ett pålitgligt internet. Sorg.

sd


Cupcakes!

Idag(onsdag) har jag faktiskt bakat cupcakes(muffins) med Terese! Det blev faktiskt bra! :)

Hade bara en lektion idag så när den va avklarad, lunchen uppäten så joinade jag Tesen och hennes klasskamrat Emil, ner på stan för diverse shopping. (inte för min del dock.) Sedan fick jag som sagt lust att baka. Sagt och gjort..

Jenny Löwet fick mig med på en fotbollsträning också.. Det var INTE bara liiite fotboll för skojsskull. Hur kunde jag vara naiv och tro på det.. Hm, de va superjobbigt, och då va de inte ens så jobbigt som ja vet att de skulle kunna vara . Åh, blir alltid så sur på mig själv att ja inte hållt mig i form, och denna gång är de fanimej värre än någonsin förr. Kondis på noll och kroppen känns typ 100kg tyngre. Men jag ska erkänna, de va rätt skönt efteråt! Do did done!

Hursomhelst, så skulle jag bara vilja passa på att säga att jag har jävligt bra vänner !Vilket jag hoppas jag visar i handling lite då och då också ! ;)

Meen, see you next week, bye bye! ( Citerar en viss J när hon är "internationell")

Lite bilder från dagen!
asdgdffrecepten


dddingridienser

asdasd
asd Terese in action!,,, khmmh Såhär gödis blev det ! ;) Med centerchoklad som fyllning i vissa, hallon i andra och  naturella i resten, mmmuuuummms! ;D

TACK TV4!

Åh, det är som om en gud har hört mina inre böner och yttre klagomål ! Den senaste veckan  har jag nämligen hängt rätt mycket (eh alla dagar) framför tv4:as   "Förkväll" och då har en av programledarna där retat gallfeber på mig! Nu meddelar alltså Tv4 att de ersätter henne med Carolina Gynning. Tack!

Dock brusar en del upp över detta och anser att det är fel att byta in en "outbildad bimbo" mot en faktiskt "utbildad och äldre kvinna"  . Att det är förskräckligt hur de kan vara så utseendefixerade, de frågar sig också, varför det inte duger med ett rynkigt ansikte och om allt måste se fint ut i tv. Men stopp stopp STOPP! ÄR DET ÖVERHUVUDTAGET NÅGON?! Av de som kommenterat detta som faktiskt lyssnat på den där Elisabeth när hon gör tex en intervju? Troligen inte. Och är det inte lite lamt att ge sig på Gynning? Har hon inte bevisat på något sätt inför sveriges befolkning att hon är lite mer än hennes utseende? Hon är rolig, spontan och inte tjatig och tråkig som den andre är.

Tyvärr har jag ju tillfrisknat nu, så jag kanske inte kommer kolla på "förkväll" varje eftermiddag nu.. Men jag ska bannemig försöka hinna se någon dag för att hylla att de hörde min bön!

d Höglund     Vs Gynning r





Go Förkväll minus Höglund! Jag vill verkligen inte vara taskig. Men allvarligt?


Heja hjärtansdag!

Jag ska städa tror jag.. Och sen ta mig en tur till affären och handla mat! Sen plugga.. Kanske.. ;)


Fint sällskap med Emms idag iaf :D <3

Heja hjärtansdag!

Jag ska städa tror jag.. Och sen ta mig en tur till affären och handla mat! Sen plugga.. Kanske.. ;)


Fint sällskap med Emms idag iaf :D <3

"underbart"

Hejja Kalle och Orsas spelmänn! De va grymma ikväll! Han är snäll den mannen också, Kalle eller va det med C? Calle? Det kanske kvittar..

Jag är så fruktansvärt trött på mainstream. Allt allt allt och alla är likadant, typ. Och de som försöker vara olik alla andra de slutar ändå som likadanna olika, om ni förstår vad jag menar?

ALLA har blogg , ALLA har Facebook, ALLA har en mobil, ALLA vill ha nitar från gina tricot, ALLA vill ha kängor .osvosv(okej nu gäller ju detta med måtta, jag vet ju såklart de som inte har Facebook (Emmmis;) ).. Och som inte vill gå med kängor, men ni ser vad jag menar ändå antar jag.. )

I dagens samhälle känns det som att det är lättare att vara mainstream än vad det någonsin förr varit. Varför? Jo därför att det är bättre kommunikation kanske? Alla ses jämt och blir påverkade av varandra . . Jag får faktiskt sjörbjugg. Jag mår illa , när någonting blir för mycket. Just nu mår jag illa av Facebook. Alla pratar om det, till och med på nyheterna, snälla sluta! Låt mig få njuta av det roliga med att ha Facebook istället för att tjata ut snacket om det, eller måste man helt enkelt slå av tv:n, datorn, och eh ja isolera sig för att slippa allt sånt här?

Ja, det var dagens klagerier. Tack för mig. (Dessa kan dock bero på att jag legat sjuk i en vecka nu och kikat på mainstream tv varje dag. Ingen lek med andra ord. )

Imorrn blir det Falun, me like. Och jag ska försöka friskna till ytterligare från fevern.

Godnatt!

Idag var en mycket mystisk dag.

Jag är så jävla dålig. Det är sant.

Lämnade ett vintrigt SKÄVE kl 07.15 för att åka in mot SÄTER så jag kunde hinna med bussen till 07.27. Vilket jag lyckades bra med. Jag tog sedan bussen från Borlänge till Falun, och från Östrahamngatan, till Norrajärnvägsstationen, därifrån gick jag hemmåt. Jag tänkte: Jag ska bara hem och lämna lite saker, ta en dusch och sedan bege mig tillbaka till skolan. Jo, pyttsan.


Min första lektion idag började ju inte fören 12.00 ca, så jag hann alltså med allt detta utan att skolka.. Bara det att jag är så sjukt dumdumdum!

Jag gjorde frukost, göttans, varm choklad för det var superkallt ute, åt upp det, sedan skulle jag "bara" lägga mig ner och vila lite snabbt innan jag hoppade in i duschen, jag spelade en Anna Ternheim skiva och ja, tror ni inte att jag somnade där och då? Och vad händer sen? Inte vet jag, för jag vaknade när klockan visade 15.30, dvs när min sista lektion för dagen skulle börja!

Men allvarligt, VEM gör såhär? Det är fan bara jag som lyckas. Så, check, än en gång har jag missat skolan. Tjoho, kommer säkert inte få några pengar från Csn nästa gång. Dom borde isf göra en utredning på mina konstiga sömnproblem. Eller på min karaktär..

Nu blir det mat och halvåttahosmig. Great! Imorgon ska bli en mer lyckad dag! HEJ½

asd

Håhåjaja håhåjaja oj va de blåser i träa idá!

Idag har jag fikat med Terese. Det var mycket trevligt. Vi träffade även på Cassie, vilket också var trevligt ! :)

Just nu blev jag trött, väldigt trött. Imorgon har jag näringslära hela dagen typ, tror jag, jag förstår inte riktigt vårat nya schema som alla vet.. Humhum.

Fick även plötsligt lust att åka till Stockholm över helgen.. Det skulle va fint, synd dock på att jag är fattig. Och synd att inte Åkersberga ligger precis brevid T-Centralen, det hade minsann blivit billigare. För saken är den, att det kostar lite att ta sig fram och tillbaka och hit och dit.. Vi får se hur det blir med den saken helt enkelt, och eftersom jag är väldigt mycket impuls, så vet man ju aldrig var jag befinner mig på Lördagkväll! :)

wr


Nu ska jag nog faktiskt ta och göra mig iordning för sovdags, Arividertche! (fin stavning, I know. )


JAG VET!

Förra inlägget blev lite too much, och too långt! Men jag var bara tvungen att få ur mig det ! :)

Sen dess har jag hunnit med en del, bla. Att ja skulle gå på gymnasiefest på torsdag, och sen ångrat mig igen. Prioriterade skridskoåkning på fredag istället. HUR NU DET GÅR, med tanke på att jag tvingade i mina stackars små fötter i ett par än mindre skor idag. Jag fick gå på tå hem och nu har jag två stora skavsår på vardera häl. :( BUHU, dumma dumma mig. . Sånt här händer typ bara mig också för jag är så jävla envis... Jaja, hursomhaver!

Idag har jag tvätttid, kuul, inte. Och igår fick jag minsann superduper goo tacopaj @ jennys place, göttans!


Nu ska jag göra detta:

  1. Engelsk litteraturhistoria , intervju och skrivuppgift.
  2. Kolla igenom matten. (som jag förövrigt haft sönder pärmen till)
  3. Tvätta
  4. Laga mat
  5. Försöka laga tv-dosan (KRIS!)
  6. Kolla igenom matten (never gonna happend)
  7. Kolla på halv åtta hos mig.
  8. Kolla på andra program på fyran (eftersom min dosa fortfarande säkert är trasig)
  9. Svenska historisk litteratur
  10. Sova! (Förmodligen inte)
Fin lista va? :)

as


RSS 2.0