Destruktivitet hjälper inte mig.

Idag har jag:
  • Varit på en svenska lektion och faktiskt kommit i tid till den!(efter den slutade jag school for today)
  • Vandrat runt på stan och hittat ett riktigt kap!
  • Handlat mat, nyttig mat .
  • Rensat och städat mitt kylskåp.
  • Gått ut med soporna.
  • Fixat med tvätten.
  • Ätit kanelbulle och druckit kaffe
  • Varit på Dollarstore med Terese & Marre sjöö.
  • Åkt värstings-bil med Anna-Karin.
  • Sprungit & kört styrkepass (kors i taket)
  • Ätit en supergo sallad
  • Samt träffat en väldigt viktig person. Vilket var jobbigt men skönt samtidigt.<3

Nu ska jag:

  • Läsa lite inför Engelska Nationella vi har imorgon
  • Smörja in mig med min nya goa creeeme
  • Lyssna lite mer på music och tänka
  • Avsluta dagen med Tv & sömn.

En liten lista sådär ;) höhö

Kom föresten också på när jag var ute å sprang. Att det får räcka med destruktivitet i mitt liv nu. Varför straffar jag alltid mig själv med att göra något som är dåligt för mig? Tex. När jag tycker något är jobbigt, så tänker jag. Fan nu ska ja gå och bli tjock. Eller: nu ska ja fan inte sova på hela natten, "det är så synd om mig, babllbalb"
Nyss fick jag också för mig att jag skulle börja röka. Bara för att det skulle kännas bra för ja va så arg och det skulle vara de värsta ja kunde göra mot mig själv och mot min mor , typ.

Varför gör jag så för? Det är ingen annan som blir nöjd av det, inte ens jag. Man mår ju bara dåligare av sånt. Ju mer man går upp i vikt ju sämre känner man sig(om man inte gör det frivilligt, vilket jag inte gjort, utan motvilligt fast jag fått skylla mig själv eftersom jag typ eftersträvat det i mina destruktiva stunder. ) och där bildas den där onda cirkeln. Så nej.

Nu känns det som att det är nystart på G. Jag tror iofs aldrig på sånt. Men nu gör jag det. Jag kan fan lyckas. Man ska ta hand om sig själv, så att man kan ta hand om andra, och umgås med dem man älskar så länge som möjligt. OCh tar man hand om sig så man är nöjd(visst alltid finns det väl brister som man ser i sig men man behöver ju inte göra dem större än nödvändigt) med sig själv, så blir man en mycket trevligare människa, vilket gör att man har ännu trevligare med dem man tycker om.

För är det något jag lärt mig de senaste dagarna, är att det kan gå så jävla fort. En sekund och du är borta. Så jag tänker inte hålla på och larva mig nå mer nu. Nu får det va slut på det, och härmed är det en början på nytt. Vet att jag kan ha sagt det förut. Men de har aldrig känts som att jag menat det lika mycket som jag gör nu. Punkt.

<3


s


<3

Tyvärr har jag kommit på mig själv med att bara uthärda. Jag härdar ut i flera år utan att lägga märke till viktiga saker, för att jag har siktet inställt på någonting annat. Påstår att jag lever livet lite mer än alla andra, att jag upskattar det lilla här i livet lite extra, ja det gör jag ofta. Men hur sant är det egentligen, vem är det jag lurar?

Det finns så många jag inte uppskatat som jag borde. Något som jag blivit varse om de senaste dagarna.

Även om jag tänker på detta ofta, att jag har världens bästa vänner. Så kanske jag inte har tänkt på hur BRA de är. Och hur bra mina faluvänner faktiskt är.

Nu ska jag tvätta, fortsätta spela Fleet foxes på högsta volym, och städa lite. SEdan ta tag i plugg. Jag gör det inte för att jag plötsligt slutat vara den lataste jag känner, nej. Jag gör det för att rensa tankarna. Just nu behövs det.

asdf

v

Supertrion<3

Hela din värld kan förändras på ett ögonblick.

Ryck. Och mattan under dina fötter är borta.

 


Igår var en mycket händelserik kväll. Sjukt trevligt å grilla och sånt. Sedan fick vi alla en rejäl tankeställare. Vakium.

Vi ryckte upp oss och förträngde, medan vi fortfarande kände. Vi lyckades rätt bra. Det blev kul tillslut.

Tänker inte gå igenom allt vad som hände, detär för mycket. Men jag kan säga att jag och Teresen va ute på ett jädra äventyr iallafall! Haha.


Och när det kommer till vakumet. Det ligger fortfarande över oss . Och det tar nog tid att fatta. Kan inte ens föreställa mig hur det känns när man är närmare än närmast, där tystnaden ekar så högt att trumhinnorna vägrar göra det de ska, kroppen inte längre orkar stå.  Men jag tror på att man kan klara det mesta svårigheter i livet. Även om det krävs en jävla ansträngning från människan.

Let it rain on me, let it rain. Let it rain on me, let it rain. Let it rain om me, let it rain, that´s how all things grow.

Men ibland skulle lite duggregn vara nog. Inte ett helt skyfall. Vi finns .<3sd<3

Grattis Sofie Trädgårds!

sdf Grattis stoffe !:)

Har nyss varit ute på en rätt hetsig bilfärd med JL i förarsätet. Det förklarar ju kanske en del? ;)


Nu laddar jag om fast ja fortfarande känner mig lite B. MEEEn, man får inte vara sån inte. Jag är grymt nöjd med helgen hittills så de kan ju bara bli bättre?

I datorns mindre exklusiva högtalare skråmar Johnossi FÖR FULLA MUGGAR! Så jävla klockrent. Att jag inte lyssnat på dem förut. Men de är väl som alltid, om alla andra gör det så måste jag sätta mig emot ;) Men sen krypa till korset.. Jaja! :)

Sweet, ja är så nöjd för de känns som sommaren kommer med den här helgen, lite närmare , och ja tänker göra tiden tills dess så superbra som möjligt !

Tänka sig, att de kan va så jävla upp å ner i livet? ena dagen superhemsk, nästa superbra.. Märkligt och fascinerande. :)

Nu ska ja keka lite innan ja tar tag i fixningen på riktigt. DOCK har klacken på mina fina skor gått jävligt mkt sönder. Så ja får gå barfota ikväll, meen inte fan är jag bitter för det ! ;)

sdg



Ses i dimman.

Lättdrycken slopades och här sitter jag nu.....................

Hello!

Igår blev det en tuur på kupolen för att shoppa diverse partykläder åt en viss Emelie, trevligt! Sedan sprang jag runt där och yrade tills Emma kom så jag kunde få klänningen som ja ska låna av henne ikväll!

Efter att jag hittat henne begav jag mig hemmåt för nån form av uppfreshning och sedan iväg mot grillpartyt. Jädrar va grillen glödde när ja kom dit, och solen sken så jag nääästan brände mig. Det va såå varmt att jag svettades floder. Och köttet blev klart på nolltid. Fy va mycket folk de va, men de e sånt man får ta..

Nä, riktigt så va det inte. MEN det spelade inte så stor roll för även om de va svinkallt, vi grillade på en mini-engångsgrill , köttet aldrig blev klart, och det bara va jag och syskonen L, så var det helt klart en superkväll.

aw



Jag sörjde att jag glömt min citron/lime- lättdryck hemma, men förstod senare att det inte ens hade varit aktuellt. Jamenar, när tillomed J börjar fixa å trixa med drinkar, då är det ju i princip omöjligt att tacka nej ;)

Senare kom ju ännu en herre , och vi vandrade neråt till Banken å sen avslutade vi kvällen på Pitcher´s. Fint!

En del planer smiddes också och nu måste jag nog faktiskt skaffa nya gardiner när vi ska ha ett filmbolag som kommer hit.. Hm...

Nu ska jag piggna till, äta nåt, gå, å sen börjaom igen. Ikväll är det Emelies kväll. Vi får se vad som händer och sker. HEJS!

NATIONELLT SVENSKAPROV- SKriftligt

Japp japp, och jag är klaaar.

Skrev om arrangerade äktenskap. Känns som jag mest surrade om oväsäntliga teser osv.

Det är iaf bättre nu, och i helgen Firas en av mina favvobrudar, EMELIE ELFSBERG <3 !! Det blir super.. =)

Dessutom så tror ja att ja vill ställa in min bystugefest. jag är helt enkelt inte sugen på detmer.. om osuget inte går över om några dar så skickar ja nog iväg en inställd grej på fejjan..

sho å shim!

- "destruktivitet i all ära" -

.

sd

 

Jävla idioter.

Jag ska aldrig mer fylla år. Åtminstone inte fira det.

Visst, jag är ofta egoistisk. Men inte på det sättet så att det skadar andra och deras känslor.

Jag hatar när folk bråkar om mig, jag hatar när folk behandlar mig som om jag vore en sak. Jag hatar det. Alla har rätt till mig, men vafan har jag rätt till?

 

 


Lördag.

Och jag har hittills lyckats väldans bra med att inte göra någonting. Sov till elva, frukost, för att sen sitta vid datorn i tusen år, eller ja - göra mig iordning och lyssna på musik också faktiskt - men ja, nu sitter jag fortfarande här.

Ikväll blir det dock någon form av middag @ jennys place, repris, fast med fler brudar. Min helg va oplanerad och se hur bra det gick, nyktert dock, vilket bara känns skööönt! :) Och nej, jag ska INTE spela match imorgon Jenny, inte en chans.

sd Från promenixen ja tog härom kvällen!

sd

sdf

s



Grillning i åsbobacken följt av dundermiddag at Jennys place!

Jorå, förstår ni! Rubriken sammanfattar den här dagen rätt bra.. Det jag inte har fått med i den, är mina jävligt tajta långkallingar jag hade idag. Det gjorde att jag kände mig måttligt obekväm och tyckte att hela dagen skulle bli skit. Det blev den inte, det var superkul att hänga i Åsbobacken, heter de så? Ah, där va vi iaf, grillade , njöt av solen, vinden, och hmm, snön. ? ??!

Brännboll i uppförsbacke osv. Sen gick jag äääända hem. Tog en dusch och Jenny kom och hämtade mig, därefter fika @ Waynes och lite hemlig shopping, och sen, mardrömmen , de värsta man kan göra när man umgås med denna människa : Försöka komma på vad man ska laga för middag...................... Det är inget man gör frivilligt.

TILLSLUT(!) (efter en timme - NEJ, ush , av en viss J till allt ja föreslog) blev det iaf lövbiffsrullader med bonjourcréme&keso fyllning, klyftpotatis &rotfrukter i ugn( hon proxade på pommes , men sen gav hon sig ;) ) och en fin sallad. Kunde inte blivit bättre, skam den som ger sig! ;)


Och, läste nyss ett klokt inlägg av någon som är en väldigt begåvad på det här med att skriva ... Här: TRYCK!:)

f


Dessutom.

Så blir jag fan sur. PÅ mig själv och på massa andra people..

Och jag blir lite matt. UH, ja bill bara va kry och hetsa omkring i det fina vädret.. Iuuuh!

Give me a break! BLÄäÄ!

MEN JUSTJA IGEN!

Jag glömde, imorgon, TORSDAG, så kommer vi vara med på radion I think kl.11.30 till 12.00 ca, ja tror inte vi är med i en halvtimme direkt, men typ mellan de tiderna.. :) Radio dalarna tror jag, P4 :) Lyssna vettja!



v

Little miss Sunshine!

Idag vaknade jag supertidigt. För att vara mig. Gick upp typ tjugo i åtta. Vilket i princip är rekord .. Jag började inte fören kvart i tio vilket gav mig en väldigt lång tid innan jag skulle CYKLA till skolan.. Så vad gjorde jag? Jo, jag gjorde en stoor frukost med massa tillbehör, och sen mina vänner, började jag dammsuga. Och som grädden på moset, jag hann även platta håret OCH sminka mig. De ni. Dessutom hann jag bli arg och byta kläder tre gånger. (vilket nog berodde på min nervositet inför det muntliga nationella provet som för övrigt gick lite sisådär)

Sedan har jag suttit och stekt på fiket nere vid ån i Falun. Mycket fint. Först joinade Ellis & Emelie, men sen kom Tessie och bytte av dem ;)

Fiina fisken med sånt här väder, alla blir ju helt hysteriska.

Dock är jag sjuk, men det gör inte så mycket!

Nu ska ja vila upp mig och sedan ta en promenad kanske ...

Ciao !:)a




NEj justja, nu glömde jag, påminn mig att jag ska berätta om händelsen med grannen som hissade ner kladdkaka från fönstret med hjälp av ett durkslag och ett snöre! ;)

Jag är Kär!!

Fråga mig inte i vem, för det vet jag inte. Det finns många tänkbara alternativ.
(Tolka det inte jätteseriöst, som med allt jag skriver) ;)

Här kommer en lista på saker som jag har gjort och ska göra inom en snar framtid:

  • Köpt Peace & Love biljett, leder till att jag ska på P&L-festivalen, inkl. temadagarna!
  • Boka tid för en tatuering(ska göra) woho, jag ser fram emot! 
  • Fixa i ordning en fest i ära till min födelsedag, woho
  • Göra en till radiointervju med "The Smores" (På Torsdag)
  • Åka till Stockholm med Johanna och flera, på hemligt uppdrag ;)
  • Börja röka! (detta va ett skämt)
  • Åka på kryssning.


På Söndag fyller ännu en hjärtevän år, Jennie! Det firas med pompa och ståt på LÖRDAG! IDag alltså, om vi ska va korrekta, fast mer ikväll och inatt! :)

Nu ska ja sova, hejhej!
hoho





Vad vore jag, utan dina andetag?

Hej  hej Dagboken, jag är på semester.

I Leksand. Det är fint här! Lite grus under fötterna men de spelar faktiskt inte så mycket roll!

Vi ska gå och fika på ett superduper fint fik som finns här! Fiiina tiider!

Linda hälsar hejhej.

Ciao!
s


Jakten på framgång...

Befinner mig i Leksand just nu.. Hälsar på Linda men hon är å jobbar på Ejendals Arena- Leksandsmatchen så ja sitter här. SKulle ha gått, men fan, ja orkade inte hålla på och trixa! Få se nästa match kanske, blev sugen på at gå på en match nu för de va så grymt längesen ja va på en ..De e ju rätt kul ändå kan jag tycka..

Och appropå rubriken, vad är framgång egentligen? Själv har jag kommit på att jag blir typ överintresserad av andra personers framgångar, och jätteglad och hyper osv. Om jag känner dem och vill dem väl då, eller om det är någon man vet vem det är och att de förtjänar det osv. Stolt . Men vad är egentligen framgång? För mig? Jo, jag blir nöjd när jag får göra det jag vill göra, hålla på med musik alltså. Och då skulle "framgång" för mig då innebära att jag får syssla med det, inte att ja blev känd, inte att jag tjänade mycket pengar, men att jag kunde få göra det jag älskar mest.

Tyvärr vill såå sjukt många andra göra precis det jag vill också.. Vilket gör det mer konkurrenstätt.. MEN, hur många spelar inte innebandy då? JAg vet en som är superduktig på innebandy och har kommet rätt långt, stolt*, men hon har ju också kämpat! Där fanns mycket konkurrens. Tränat flera gånger i veckan osv.

En annan jag känner, eller ah, känner å känner, har lyckats superbra inom hockeyn, ja men inte fan tror jag att denne har bara chillat omkring och vipps, nått sin framgång, nej där ligger det flera flera år av extrem träning bakom, och naturligtvis en gnutta talang också.. och en järnvilja.

Men vad gör jag för att nå dit JAG vill? Inte fan offrar jag så mycket tid? Inte sitter jag flera dagar i veckan och försöker på alla sätt och vis att nå dit jag vill . . ÄR det för att jag är lat, eller är det helt enkelt för att den här sortens grej är krävande på andra sätt, ? Hm.. Något att fundera på. men jag har ändå efter allt detta bestämt mig för att kämpa lite mer, lite hårdare, och framför allt, våga chansa och tro på mig själv. För ingen annan kan ju göra det åt en , eller hur?

sd


Mitt tredje inlägg för dagen!

Jag har länge haft tankarna på en lite halv hemlig sak.. Undrar om jag ska sikta mot den idén.. Fast jag är så sjukt otålig så jag vill göra det nu nu nu, helst igår! MEN, jag ska nog behärska mig, åtminstone ett tjae, sommarlov och några månader till? Sen är jag kanske redo. Hoppas inte min dåliga matte kommer ivägen, men ja får vällåta någon annan sköta den delen. Hm... Mohaha, hejhej!

e


Check!

Okej, lagomt när Anneli ringer och säger att ah, nu har vi bokat kryssning, ja då får ja ett sms om att ah, nu är allt bokat å klart, för stockholm, öh va?      Vad gör man då liksom?

r

Påskhelgen - allt som allt lyckad!

Ja, det har varit kul! Jag orkar inte rabbla upp allt jag gjort, men de har varit fint!

När jag fyller år tänkte jag ju ha en fest, men nu funderar jag på vilka jag egentligen ska bjuda, ska man bjuda de som man "måstebjuda" bara för att andra förväntar sig det? Svaret får bli nej. Jag tänker bara bjuda de som är snälla och de ja tror jag kommer ha en kul kväll med. De andra människorna får vara. Faktiskt. Lite hårt kanske, men vem bryr sig om det om hundra år?


Igår var också trevlig, vi firade Dennis på Pitcher´s. Kvällens bästa för oss alla andra var nog helt klart när bröderna Annelund stövlade in och bjöd födelsedagsbarnet på Tabasco-shot. Haha, fina grejer !

Nu ska jag nog kanske chilla vidare den här Söndagsmåndagen med lite Gitarrspel, varvat med TheCure-hits och lite klipp på datorn. Oooch så lite naturgodis på det. Tjao, godkänt!

ff

RSS 2.0