Sleep Might Be Useful, But Not Tonight.

Jag borde sova. Klockan närmar sig fyra snåret. Shiet, snart börjar folket i huset att vakna och smyga iväg till jobbet.

Vad har jag då gjort hela den här natten? Tänkt. Kollat på intressanta klipp. Och haft en väldigt intressant konversation lite sådär random, med en klok människa. Som är påväg att ta steget ut, släppa skiva osv. Musik. Intressant samtalsämne. Vad ska man offra, är det värt att ge bort sin själ för något man alltid drömt om? Var det kanske själva drömmen och det hårda jobbet dit, som var inspirerande och det som var själva målet, istället för slutdestinationen som leder till ännu högre mål, och krav från andra runt omkring, och för en själv. Jag vet inte. Man vet inte.

Och justja, sen var jag med i radion här om dagen också. Känns typ som jag har bytt ut mitt häng hos tandläkaren mot häng på radiohuset senaste halvåret. Men jag gillart!

En sak jag kom att tänka på, var, när jag fick uppmaningen om att tänka efter före innan jag eventuellt satsar på någonting inom musiken, var att jag INTE vill tävla. Jag vill verkligen inte det . Tyvärr är det nog så att man måste, på ett eller annat sätt. Min vän M. var också med i radion och pratade skitbra om detta. Jag länkar kanske någon annan dag. Nu måste jag faktiskt sova. Varför? Jo för annars vänder jag ännu mer på dygnet och då går mina planer om att lära mig stiga upp i tid på morgonen, åt helvete.

Ses.

pirajja

Puss på bästa M :D

Get inspired!

Idag har jag hängt med Terese hela dagen. De va fint. Fick aningen koffein-kick bara. Men de va göttmos ändå. Nu spelar jag in musik. Det går sådär. Är fortfarande ingen ljudtekniker. Tyvärr.

Det har hänt mer saker med, så jag inte glömmer :Maskerad, häng i säter, Cruising m rockabillydans,utgång på etage som var helt värdelös.. osv. Men jag har inte tid att tänka på det just nu,,..

Keep on going!

Se det möjliga i det omöjliga, å ja, jag är både fylld med talang och IQ .. haha jag har lustiga vänner ibland, men det gillar jag. Puss på er!


Vii ses!

You can´t keep tracking your time.

Sommaren är väldigt här. Och jag är väldigt här i den . Har det någonsin varit en sommar som varit varm lik denna? Det kan det ha varit, men jag minns inte sist det var så fint väder, så länge.

Om elva dagar åker jag . Det ska bli spännande, läskigt, hemskt och samtidigt det bästa någonsin, Hoppas jag. Sedan börjar skolan någon dag efter att jag har kommit hem.. jaja.. kanske borde jag ta mig i kragen och rensa mina skolgrejer nu, och ge mig ut för att köpa lite nya fresha saker, så att de blir lättare att plugga? jajo, för denna gång ska jag anstränga mig ännu mer i skolan, haha vilket jag sa förra året också , och jag ansträngde mig mer än året innan, men inte tillräckligt. Hur som helst, jag har inte bara skolan att tänka på, jag har mina andra intressen, och sen körkortet. Men en sak som är säker, är att om man ska välja på MVG i skolämnen , eller överlevnad, då väljer man nog överlevnad. För va fan ska man med alla dessa MVG betyg till, om man inte ens finns kvar?

Precis. Det handlar om prioriteringar . Och så är det hela livet . Just nu vet jag vad jag ska prioritera i höst, men sånt kan ju komma att ändras . Och då är det viktigt att man accepterar de förändringar som sker. :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på ANNA VON HAUSSWOLFF s nyaste skiva, som förövrigt är superb. Tror jag måste köpa en egen idag. .

Förövrigt har jag den bästa sommaren någonsin, nej, hittills. Inte den bästa FEST sommaren, de va nog förra året . ;) Men de får vara så. Puss på den!
f


Det är över nuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig...

Peace and Love.

I avsaknaden av ord, skulle jag kunna lägga upp bilder från festivalen här, men de skulle inte göra något eller någon rättvisa. En sak som kanske kan bevisa hur tagen jag var efter festivalens sista nummer(JAY fucking Z , som jag inte ens lyssnar på så mkt) var att jag 1.grinade när två männskor drogs upp på scen, 2. Jag inte sa något på fem-tio min efteråt. (vilket är ovanligt då jag pratar sjukt mkt i vanliga fall, och när jag varit med om något inspirerande. )

Det var som om det var droppen liksom

Patti Smith var helt galet inspirerande. Hon är en levande legend som tyvärr ser rätt sliten ut. Men jag hoppas hon kommer leva länge länge, och att jag någongång får träffa henne, och då innan vi båda är döda helst.


Robyn var röjj som satan, skitkuul verkligen.
Melissa ´Horn var vackert just då men jag vet inte,  det finns inte det där extra som får mig att fastna för musik där. Åtminstone inte än, fast just efteråt var jag i ett euforiskt skick. Som iofs inte mäter sig med det ja var i efter JAY-Z .

Och ja, Jay-Z. Grymt .



Förövrigt sov jag från 18.00 typ, till 14.30 idag. Känns helt okej, men jag är sjuk,. Vilket jag ändå väntat mig.


Nu ska jag komma på hur jag ska tjäna pengar. Förslag?

Peace, Lova And understandig så länge!




Det är PEACE AND LOVE:

Mer kan jag nästan inte säga-
-
IDag ska jag gå på Melissa Horn, Ville helst ha varit på Ane Brun och Hoffmaestro också. Men de hinner ja inte tyvärr. Men sen ska ja också gå på ROBYN och KENT. Sen är jag nog nöjd för idag. Justja, Vampire Weekend hade varit coolt att se, men gav upp det i brist av sällskap!

Imorgon ser ja feting mycket fram imot! PATTI SMITH, och sen ANNA VON HAUSSWOLFF.Det  är  göttans! :)

Är dock en gnuttis sliten. Och har ont i halsen. Och är lite grinig. Men annars är allt på topp!

r

PEACE!


RSS 2.0