Jag glömde...

Som rubriken innan, att ja har rätt att åma mig, ja, jag är sjuk , igen  och vi har lov, = ingen kul grej! :(

Och idag så är det fest för Jossan Och Elin som fyllt arton . VI ska ut å äta och sen äta efterätt hos emma, å sen ut på krogen, så är planen.

MEN VAFAN JAG HAR JU FEBER OCH HOSTA! Hur gör jag nu, jag vill ju hemskt gärna. Vilken annan människa som helst skulle ha stannat hemma . Men jag är fan envis som en åsna. På ett dåligt sätt, för jag vet att jag kommer bli värre.. Men.. ah, jag vet en till nu när ja tänker efter, som skulle ha festat också, så då kanske jag också kan göra det? Hon börjar på E och sluta på mma, och efternamnet börjar på och slutar på derlund ;)sdf
Dehär, mina damer&herrar, är hemma hos mig i Falun, med bästa gänget va ;)

Åhhh, nu har jag fan rätt att åma mig.

Nyss kommit hem från skolan, vi hade en sv-lektion bara. Superkul, ej.
Jag har jätte mycket frånvaro i Pedagogisk ledarskap, Idrott och naturåfriluftsliv, varför? Jo för att jag har varit sjuk så himla mycket och för att jag har varit på en radiointervju istället, och för att jag åkte iväg på semester en gång också, det motsvarade as mkt procent på fredagslektionerna eftersom den kan vara i fyra timmar. Jag grinar.

Det va ju itne meningen. De andra lektionerna har jag ju valt bort för sömn, med vilja, eller ah, egentligen inte för jag brukar ju typ välja i sömnen och då så tycker jag att ja inte behöver gå, men sen när ja vaknar så inser jag ju att jag typ bara har varit halvvaken och pga det gjort knäppa beslut. Jag är så dum . Och min mentor är tydligen förvånad för jag har så mycket frånvaro i alla ämnen att hon frågade resten av lärarna när ja skulle få mina IG varningar, men nej säger dom andra lärarna, hon är ju duktig och lämnar in alla uppgifter så hon ligger ju på över medel i betyg..

Okeeej, säger min mentor. Nu förstår jag ingenting. Nej det gör du inte va säger jag. Hon frågar om jag blir understimulerad och om det är därför ja inte är på lektionerna, å ah, tydligen. Är man borta 50% av en kurs, och sedan får mvg,  då kan man väl tycka att lektionerna borde ha varit understimulerade för mig, tydligen .

Jag fick också kommentaren : Du är oerhört begåvad och alla vi lärare är oroliga och lite irriterade över att du inte gör det bästa med den, du är ju liksom naturligt begåvad i ämnena, och skulle kunna ha de bästa betygen i alla, men varför anstränger du dig inte?


DEt enda svar jag kan ge: För jag är lat. Om jag inte behöver anstränga mig för att få ett Vg, då blir jag ju lat. Och uttråkad. Och då orkar ja inte bry mig om nå högre. Jag är lite märklig.. Och jävligt lat.

Wait till tomorrow comes

Men om det inte kommer någon sån då?

Idag är jag hemma och är sjuk, min hals gör väldigt ont och jag har en gnutta feber. Det tycker jag är mindre kul . Har kikat på "Inglorious Basterds" och hållt för ögonen rätt många gånger under tiden. Att ha precis ingenting att göra har även gett mig tid att tänka. Och då tänker jag inte på speciellt roliga saker. .

På det här årets Nationella Prov i Svenska B kommer det att vara just relationer som är huvudämnet. Och det är ju i princip det som jag har haft tankarna kring idag, inte de stundande proven, nej utan ämnet, Relationer.

Jag finner det väldigt svårt att veta hur man ska ställa sig till människor som man tidigare har haft någon form av relation till . Man kan ju ha varit nära en person i flera år, sett den varje dag, älskat den och trott att man aldrig skulle skiljas åt. Sen kommer dagen då man inser att man inte sett den här personen i fråga på flera år, inte sagt någonting. Den här gången handlar det inte om någon gammal pojkvän eller något sånt, utan mer om en riktig vän jag en gång hade. Och jag har rätt många sådana, som man umgicks med när man var liten till man blev äldre och så poff, böt man skola, eller började gymnasiet, fick nya vänner osv.

Just nu tänker jag på en speciell människa som jag kände väldigt väl. Det var hon som var vänlig mot mig när jag precis flyttat till Säter, det var hon som frågade om jag ville hålla handen med henne och en till medan vi skulle gå i led till simlektionen. Jag minns det så väl. Efter det var vi bästisar i flera år.

Hon och hennes familj har betytt så himla mycket för mig under min uppväxt, något jag inte har tänkt på så mycket innan utan som jag reflekterat till de senaste dagarna. Under flera år nu har jag gått och tänkt att jag borde ta kontakt, fika eller vad som helst med denne människa som jag verkligen tillbringade så mycket tid med att hon fick ont i huvet, undrar varför ;) Men det har aldrig blivit av, för hur fan gör man ?

Varje gång jag sett denne, har jag fått som ett hugg i hjärtat, jag vet inte vad det har varit, men någon form av saknad skulle jag nog identifiera det som. Men jag förträngde det alltid. Jag är ju trots allt väldigt bra på sånt.

Men hur gör man när man hör saker genom andra om andra? Jag menar, jag hade ju inte haft kontakt på flera år i princip. Hur gör man? Jag vet faktiskt inte. Uppenbarligen. Men fan vad jag kände. Jag kände så otroligt mycket för alla inblandade och jag kände fan för mig själv också. Det gjorde riktigt ont att höra det. Men jag gjorde inget, jag bara kände. Så ingen visste om att jag alls något kände. Kan man göra något? Jag vet faktiskt inte. .

För en helg sedan åkte jag hem till Skäve, jag har ju ingen tidning här, men det har dom ju där.

Om jag nu inte ska fortsätta skriva en hel bok om detta så måste jag nog avsluta här. Som ni kanske förstår så har jag tänkt en del på detta eftersom jag inte verkar kunna sluta skriva.

Men , min dåvarande bäste vän, kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Oavsett om vi har kontakt nu eller senare eller inte alls. Jag tror att det är så det fungerar, för det man har varit med om , och de relationer man har haft, de kommer ju aldrig att sluta finnas, för de har ju ändå funnits. Precis som allting annat här i livet.

<3

..





En riktigt tiopoängskväll! 10p

Vi började @ my place, och det va superkul! Jag  å tesen va superbakis när vi handla vår mat på hemköp, de va intressant :D Men sen gick de bra, Tesen va opepp som fan ända tills hon upptäckte nåt intressant inne på Etage. För ah, de va där vi höll hus ! FUN!

Vi firade Anna Mårsén för hon fillde minsann eighteen! :D Sen kom de massa andra folk hit(bara sånna ja känner, några st)  de va kuuwl somsagt

De blev efterfest nånstans sen sprang ja hem vid halv fem.. Nu på morgonkvisten, vaknar jag, en viss tjej har kommit hem senare efter en bortamatch, woho, åmar sig över att hon är superbakis å sliten å bara sovit 2 timmar, hm ja så kan de bli, martina sjöö ligger å har världens hostatacker å är superbakis, och Lina Olsson kryper runt på alla fyra å åmar sig efter att ha stukat foten i sina 14 cmrs klackar igår !! HA-HA Och jag, jo jag, är inte så bakis. ÄN. MEn, påväg till ikea å shopping i Valbo, OCH, jag är superhes, så ja nu vet ni! :)


TJING!

EFterparty at tessies place

Ikväll va helt ok faktiskt! Helt okej, helt bra ,lagom dimma , nu sitter vi at terras place och disskuterar bo-platser. Inressant, Freddie arrviddson e heear också , han skrämde ihjäl oss nästan.. Läskigt

Nu ska vi typ lägga oss snart och laddda för nästa dag ! =) Wihoo


Peace!

sd


KOM IGEN NU MIG SJÄLV!

Oke, nu skriver jag det här så att det fan blir något av det. NU JÄVLAR SKA DU VARA NYTTIG! VARE! DUVET VA DU MENAR OCh vILL! VA NYTTIG: DU VILL INTE se ut SOM EN PöSMuNK I SOMMAR: SLUTA VARA SÅ JÄVLA LAT!

Så, nu kanske jag kan skärpa mig.. Haha. Tveksamt dock. Men från och med nu, så startar mitt godisförbud. Och det innerfattar chips och bakverk också.

Kaffe, frukt och nötter är dock tillåtet. I LAGOM mängd. Lite självdiciplin nu tack!

Och ja, jag är lite schitsofreen , men det kan man väl få vara ibland eller?

sd


Vädervider!

IH. Jag brukar inte klaga på vädret men F*N. Dåligt väder, dålig planering! Har haft körlektion idag. Det gick ju ---eh bra.. förutom några trotoarkanter som jag ja... körde över.. men hellre snööhögar å trottoarer än människor och bilar väl? Eller?


Men vad ska det bli av mig? Jag måste göra något i sommar, Men Fäntomen. Jag är så okreativ. Jag menar hur svårt kan det vara att söka jobb? Det är ju snart försent!! Men det är ju så klurigt ändå! Hate it. Vad ska det bli av mig?
Kommer inte kunna ha lägenheten kvar i sommar ju om jag ska hålla på såhär! Hm... Kanske borde ja sätta ut den på blocket i andra hand, törs man det? Jag undrar..... Och sen, va tusan  , braxer i mina galaxer, nu kanske ja ska ta tummen i rövva å söka jobb på nå dagis ? Men HUR göör man?! Kan någon berätta för mig? Pliis. Vad fan ska de bli av mig?  -  En vinnaré ?

.

You send me to this state of mind

Sen sist, vad har hänt? Jo; Linis har fyllt år, bla.

Jag har haft en sjukt fin helg!

Åkte med Kangas hem i Fredags efter att ha varit ute hela dagen med skolan. . Det var meningen att ja skulle träna fotboll men jag hann helt enkelt inte.. :( Fast det gjorde inget för det öppnade upp för annat treeeevligt istället :D

Begav mig istället in till Säter och Emms place för att förbereda lite inför Lördagen och linas firning, eller ah, jag åt mest muffins.. Sen sprang jag hem till Maja där Lova också infann sig. Vi hade allmänt trevligt och spelade lite muuusic och de lärde mig allt de kan , om politik, och om The Beatles :P Vid nio gick vi mot AthenaBar, hm, de va tomt. Men vi grät inte för det utan det får man ju nästan förvänta sig av säter :P Speciellt på vintern.. Det blev alla fall mycket trevligt bla en bläckfisks trädgård haha. Internt. :p

På lördagen var det @ Linas place, fiiiint göttt å spel å sällskap såp de hette duuuga! :D LIke!

Sen i söndags va gjorde jag då? Johorru, då åkte jag min livs näst värsta bussfärd, ih, å sen lira lite music med Jon! Det var riktigt bra! Ni ska bara höra lååten vi gjorde, superfin! :D

Nä, nu ska ja sluta innan ja blir för långdragen vilket jag redan blitt!  Hejsan hoppsan lillle broooor!



as
Förr-förra helgen vill jag mig minnas? Alltså Emma Söderlund är den sötaste jag veet! Kolla bara!!

I´m Working for my piece of bun.

AHHH! Idag är inte min bästa dag. Folk borde ha hållt sig unnan, eller jag borde ha gjort det kanske.

Att sedan då på mitt dåliga humör, bli påkastad massa skolarbeten, på en och samma gång, med en alltför snar deadline, ah nä, de hjälper inte .. Det botar inte ..

Att sen folk inte kan se ur andras perspektiv utan är trångsynta, det hjälper inte heller!

Att sen folk är sjukt elaka mot varandra hela tiden, och bara är ute efter hämd, ne de hjälper inte heller mot mitt dåliga humör.

Att sen när jag väl hämtat mina pick å pack efter extremlång väntan, komma in på ett hemköp där folk är sjuuuukt giriga, nej det hjälper inte heller!!

Och ja, de alla va äckligt giriga, jag gillar inte girighet. Jag fick dåligt samvete idag då jag var girig och slängde mot den bok som jag verkligen verkligen ville läsa i engelska, eh ja, som alla andra verkligen verkligen också ville läsa men det fanns bara några få.. Jag var inte den enda som va girig. Men nu ångrar jag mig nästan och jag känner mig inte lika väl tillmods när ja ska läsa den nu.. Uh. Nej, girighet är inget jag gillar, varken hos mig själv eller andra.

Sådär. Nu har ja fått klaga, stackars den som läst.

Nu kanske jag ska ta tag i mig själv, diska min äckliga disk, och dammsuga mitt äckliga golv med min trasiga dammsugare... OCh sedan äta äckligt goda bakpotatisar med gödis röra till . Mums. Positivt jä!

ss


Lördag 13/2 - Firning av Carrolajn.

m.m mm

 Kung C med modeväskan,bäägen , elr?


,,sdfsdfsssddddddsss ss
Denna bild får avsluta bildkavalkaden och kvällen, jag och Anna-Karin åkte hem, resten drog vidare ut i dimman!



p.s

- Och så lite chilli-nötter också tack! (Jenny beställde av ordningsvakten, omedveten om att det inte var en servitör? ? ?! ) D.s


Tack för en trevlig kväll! Carro, du får se till att fylla år lite oftare ;)

Fredag 12/3

jkhv,.m ..m.,m . .m   . mm.m.m En mycket trevlig,spännande och händelserik dag! :)

JAG ÄR I TOTAL EXTAS!

Den här dagen är så sjukt bra!

Nu färgar jag håret, sedan ska jag , Terese, Martina Sjöö och Jen ut på ÅH! för en finmiddag! Det behövs tycker jag!

Sedan så ska vi ju spela på fredag, så vi, jag och ellis har repat hela dagen, i princip ,woho! Och när vi repar så ringer de från Radio Dalarna och vill göra nån slags intervju med oss på Fredag innan spelningen, lite spännande!

OCH DET BÄSTA JAG UPPTÄCKTE NU ; PATTI SMITH kommer till PEACE AND LOVE , + massa fler coola artister. Men hon toppar ju definitivt min "cool lista" , helt sjukt, det skulle ju verkligen vara en ära att se henne live innan man dör..  Så nu måste jag helt enkelt köpa mig en biljett. Det finns inget annat !

Men nu börjar färgen sitta i lite för länge och  jag har superbråttom, som vanligt? Stress is ma thing !

hejhej! sdg Jag vet, jag är omåttligt cool. Haha! Fokus on the hair!

Vad äre för en dag, va äre för en dag, nej det är ingen vanlig dag...

För det är Carros födelsedag, hurra hurra hurra !


asf Grattis!

Och damn, jag som trodde att ja hade lyckats med de finaste cupcake:sen, jag skyller på att mina va vardags muffins! Gosh, om jag hade sånt där tålamod med att dekorera! Carro i ett nötskal! Pysslig! :)

Nu; Pasta med pesto, tomat och mozarella. Jajo. Efter att ha repat så förtjänar jag det tycker jag!

Anywhere I lay my head, gonna be my home!

Det är så himla fint väder idag. Skönt och varmt! Tror det snart blir våååår ! Snön smälte från taken i ett rasande tempo. Men jag är ändå inte helt nöjd. Jag är frustrerad. Fast det har verkligen inte något med vädret att göra.

Var i stuidion en sväng idag. Och fy , låten lät inte bra. Jag blir så irriterad och frustrerad på mig själv. Jag tror ju att jag ska kunna vara så bra. jag vill ju verkligen vara det, och det ska gå snabbt snabbt, och de ska gå bra. Och låta bra! Men blir bara rörigt. Jag vill kunna studioprogrammet utantill, men det är så sjukt tråkigt att mixa klart låtar och sånt. . Jaja.. Hursomhaver!


Nu kikar jag på Förkväll!

Imorgon ska jag nog ta skinnjackan :D Wiho! Repa repa också. Spännande. .

sdf




Jag och Marre sJöö!

Vi gjorde Etage ikväll . Det var fan roligt. Men om jag säger såhär; de hade kunnat varit roligare.. ! Vi var "för unga" för Åh! , enligt vakten, och ja visst kanske de va lite trist att inte komma in där men fan, nej . Jag är faktiskt glad att jag inte kom in där, för det betyder att jag har min ungdom kvar, vilket egentligen känns ganska fint om man tänker efter. Förfesten ägde rum @ jennys place. Efter våran match mot fors, vilken slutade 3-2, dvs vi förlorade, men den kändes ändå som en slags vinst, eller något. Det var faktiskt kul att spela . Kors i taket.


Hur som helst, t och J gick in på Åh, medans vi UNGDOMAR föredrog Etage. MEN, vad f*n hände på Åh? En viss J svamlar om en massa grejer trots att denne icke är full, mystiskt. Jag och Marre blir beådrade att göra pasta med pesto, så här är vi nu!  Vi gör pasta, fusilini, medans en viss J kräver att få pasta "GE MEJ DET SERVERAT VID SÄNGEN" .. Hm, detta går att disskutera, men frågan står kvar, va fan hände inne på Åh! ?

De blir en riktig spännade dag imorgon känner jag.. Nu är pastan klar .. Och eftersom inte Kung C är här, är det väl bäst att vi tjänar våran eh kung J? Drottning J? Eller ah, härskare J?  ;)


Hejsvejs alla reko människor!
sdg

För nu är Lina här!

HAHA " Nämen, luktar den fiis?!" " Näe."  - De va lina precis nu.. Hon skulle smaka på våra nybakade cupcakes :P

Uppdatering följer, ... nu ska ja hänga ! :D

Befinner mig hos Jae & Jon

Det har varit en fin dag idag med. Snöstorm med flak av snö , eller ja, lite snöpuder.. Ellis och jag har repat lite lite granna, varit och handlat med Jae och följde sedan hem till henne och blev kvar här till Jon kom, då lirade vi lite shyssta låtar , mycket fint, och sen blev ja kvar, så nu ska jag snart bädda ordning i soffan här, dom har så superfin lägenhet. . Alla bor så fint. .. :)  Näherru, nu måste jag nog sova lite lite granna. Börjar bli seg. Hejsan hoppsan little brothers and sisters! ;)

RSS 2.0