Tröttter.

Har varit på en snabbvisit till STHLM. Hängde lite med Johanna.
Åkte från STHLm till Säter idag på 07.45 tåget.sjukt tidigt om du frågar mig, varför åkte ja så tidigt då? Jo, om du kikar utanför Ica i skäve så förstår du.. Men då måste du gå förbi där imorgon eler på fredag. Punkt.

Är så sjuukt trött, somnar snart, måste köpa klänning också, och bikini och nå smycke, till i helgen. Det vill jag, frågan är när ja ska få tid bara..

Aja, om ja kännrt mig sj .. så kommer ja somna snart, ska upp tidigt imorrn å måste ladda inför storslamm i helgen, ses å hörs pöss.

c

LAddar inför P&L festivalen gör jag också, är nervös tillåmä! :D


Sommartider hey hey sommartider!

Sex in the city 2, ja, eller som filmtiteln på riktigt heter Sex AND the City 2 ! SATC2 .. osv. Den va bra, vi blev pepp, vilket ledde till en spontan kväll på Rådhusgården, eller ja, kväll å kväll, vi snackar nog mer timme..  Men de va fint!


Jag är uttråkad, fast jag nyss kommit hem från en dag på stan å altan med Jenny å emm, och att ja gjorde något igår. Hm, hur ska detta sluta. Det är sjukt ensamt iaf. Att bo själv, när de inte är skola.. Jag måste skaffa mig en hund, eller en man?

Hur som haver. I helgen blir det nog hästberg, Tesens stuga ev. Fast måste nog gå på café peace and lööve imorrn först. Nyfiken. Sen kanske ta mig till stugan.. Who knows.. :)

Nu kommer bilder från en fin MÅNDAG i Säter, jo, det kan va fiint där :)

xcb

Jag hittade fågeln roger i en bur i säterdalen, stackarn


dMellis @ älvdalsvägen

sdg

Johanna och hennes umeåvänner.

f
Maja har den finaste balkongen i stan!

Det regnar, och jag har bara ett år kvar, ett år kvar , ett år kvar!

Precis . Det öser ner. Jag är supertrött. Tror det är för att det är första sommarlovsdagen och då blir man avslappnad. Var nykter igår, blir nykter idag.

Har inga som helst planer framöver förutom p&L veckan . vet inte om det är bra eller dåligt...

x

Peace and love-09

Hur ska ja skaffa tillbaka min form? Om ja tyckte de va illa då, och ser mig nu, vad är det då?


Shooottt!

Nja, blev inte så mkt shot igår, en kanske, två. Men sen tog de stopp, så va i princip nykter. Dagen innan, Fredagen, då var jag det inte, ah å de va ju anledningen till att ja var det igår, om man säger sååå..

I fredags var det iaf sjukt kul tycker jag, vilket minskades lite pga. hur dålligt jag mådde igår, hehe, men synden straffar sig själv..


Sen skulle jag komma ihåg att säga, att ALEXANDRA är superbra eftersom hon fixade tacos OCH en SOFFA åt mig för någon helg sen, så ah, nu va det sagt :D

Anträffande igår, jo, de va okej, mådde mest inte så bra, men trevligt sällskap iaf ! :)


Idag ska jag till SÄTER och träffa min finaste JOHANNA , en annan av mina finaste johannor ringde nyss också, :)


Mer om det en annan gång, kanske, eller kanske inte.......

HEJ!

.


RSS 2.0