Let it rain on me, that´s how all things grow.

Det finns saker som ligger långt bortanför ens eget förstånd. Och anledningen till att man inte kan förstå sig på de sakerna, är för att ens egna tankebanor går helt annorlunda en den andres. De andras. 

Att frysa ut någon är mobbning. Det är ett faktum. Man gör inte så. Det spelar inte någon roll vad man har för "anledning" det ger ändå inte en rätten att trycka ner en människa i botten. Att låtsas som att människan i fråga inte ens existerar, skylla på massa konstiga saker istället för att stå upp och möta det ansikte mot ansikte för att nå ett MYCKET BÄTTRE resultat. Det dehär människorna har gjort är oförlåtligt. Hade det som hänt nu, varit riktat mot mig så vet jag inte hur jag hade reagerat.

Hade jag varit med i gruppen som mobbade, så hade jag inte kunnat stå ut med mig själv. Jag hade förmodligen ångrat mig och sprungit efter den jag varit med och sårat, jag hade ringt, smsat eller tagit första bästa tåg,buss,bil,flyg, för att säga förlåt. För att försöka reparera vänskapen. Fast faktum är att jag skulle aldrig ha varit med i den gruppen. Jag säger inte att jag är bättre än någon annan, men jag skulle aldrig kunna göra så mot någon, speciellt inte mot en av mina absolut bästa kompisar.

Falskhet är något som jag inte trodde existerade i min närmsta krets, men där hade jag tydligen fel. För det är falskt. Det ni gjort, det är oerhört elakt, falskt och så fruktansvärt mot individen i fråga. Hur fan tänkte man här?!

Nu vet jag att det kommer finnas de som missuppfattar detta inlägg, och blir sur på mig för att jag tar upp det överhuvudtaget. Men då säger jag bara, TÄNK, för en gångs skull TÄNK FÖRE du agerar eller blir förbannad. Bli inte förbannad bara för att du har lust att bli det, snälla. För eran och andras skull.

En människa som jag kände förr, sa till mig att jag nog tyckte lite för mycket ibland. Och ja, visst tycker jag mycket. Men det ser inte jag som en negativ egenskap. Det ser jag som en rätt. Många tycker, alla tycker. Det är bara det att inte alla vågar uttrycka det de tycker och känner. Och det är just DET som i detta fallet är den största boven i dramat. Hade alla bara varit lite mer frispråkiga och mindre rädda om sin fina "image" så hade detta förmodligen aldrig hänt.

Vissa är känsligare än andra, vissa tycker mer än andra, vissa pratar mer än andra, vissa är tystare än andra, vissa tänker mer än andra, osv. Men alla är vi människor med känslor för det. Respektera det i fortsättningen.

Allt är inte alltid som man tror, men allt dåligt måste inte heller bara föra med sig dåligt, och då är vi tillbaka till rubriken igen ; Let it rain om me, that´s how all things grow, vilket jag menar är ett jävla bra motto.

Efter regn kommer solsken, nja kanske inte riktigt så, men du kommer bli starkare. Det tror jag faktiskt. Ge det lite tid bara.

asf


Respekt. <3




Gloria!

Om jag är nervös? Tjae, lite lätt. Är tydligen med i skollaget (volleyboll) och vi har match imorgon , fint. Eller inte så jättefint. Spännande...  Sedan blir det att försöka firra iordning och sedan iväg till Arenan för soundcheck. . Vi borde dock ha repat mer, det kan mkt väl gå åt helvete... Men, hur som helst, det är viktigaste är att vi har kul, eller?


Nu ska jag packa lite saker, funderar på att försöka dra mig mot seater hållet.. Vi får se hur det blir med det sen också.. Se ya!a

På plats i händelsernas centrum - Älvdalen.

Riktigt nöjd över att Emma övertalade mig att följa med henne upp igår, jag var ju ändå sjuk så kunde inte gå till skolan, samtidigt som jag inte ville missa hennes sweet eighteen, vem skulle vilja det liksom ? ;)

Det kommer bli super, Emma är och fixar i bystugan nu och jag har nyss satt i mig frukost, det är hemskt hemtrevligt här i Älvdalen föresten, OCH det finns ett piano i huset, och två supersöta hundar, dom är numer mina bästisar. Douglas och Bruno,. sweet;D

Föresten, kolla vad jag hittade inne på Fejjan, och jag råkade inte veta hur man gör när man skickar ut inbjudan så tror att hela min vänlista nu fått en inbjudan, lite jobbigt..

wi.

So long människor!


Min röst är officiellt försvunnen, och Anna Ternheim är bäst.

Ja, jag vet, jag tenderar att bli jävligt tjatig ibland. Men det är lite svårt att inte bli det när det är något som är så bra. Och som de flesta vet så har ja aldrig fastnat för någon artist så som för just, Anna Ternheim.

Idag har jag varit hemma igen och ja, min röst är fortfarande borta. Trots att jag verkligen verkligen försökt att få den tillbaka. Men fan vad man verkligen behöver rösten! Sånt tänker man inte på i vanliga fall, så jag förstår inte hur människor kan leva utan att uttrycka sina åssikter med hjälp av ord. Men jag förstår samtidigt de som är stumma, men de måste ju ha någon annan form att uttrycka sig på, med teckenspråk eller något.. Eller så är mitt behov av att uttrycka mig på alla sätt och vis, jävligt stor.

Hur som helst, igår anlände jag till Falun igen efter att ha varit hemma i skäve/säter ett tag, jag skulle gå in på ica och köpa en bit INGEFÄRA för det sägs hjälpa mot ah alla halsproblem,, Jag kommer fram till kassan, står lite i kö, sen är det en ung kille som sitter där och ska ta betalt. Hej säger han. Jag säger ingenting. Sedan säger han : Vad är det här för något .

Jag står bara tyst och låtsas inte höra för ja lyssnar på mp3. Han: ursäkta vet dy verkligen inte va de är? Ja kan ju inte svara så jag bara ler lite..tveksamt. Han vänder sig till en kollega som sitter i andra kassan och de disskuterar vad det är jag har köpt för att kunna ta betalt, hela tiden står jag där och vill sjunka genom marken. När ja sen ska gå så tänker jag säga tack, försöker men de kommer inte ett ljud. Jag ger upp och går fort ut därifrån. Jag tänker inte handla mer fören jag har fått min röst tillbaka. Eller så kanske jag måste börja lära mig teckenspråk eller nåt.

Avslutningsvis ; Anna Ternheim räddade min dag genom att hon iaf hade en röst :) Måtte hon aldrig tappa bort den!

P.s . Det är grymt kul att hon läser sin gästbok också. Om jag någonsin får en gästbok, så ska jag också alltid läsa den. Om det är någon som skriver i den då förstås ! :)
we

Måste bara säga..

Att en grej som jag tycker är något som jag skulle ha uppskattat, är att ha gått på en engelskspråkig linje.. Det hade varit kul, vad ska jag med massa friskvårds grejer till egentligen? Jag skulle haft mer användning för engelska.. Hmm.. Men man ska inte ångra någonting, men jag bara tänkte på, att shit vilket jävla val det är i nian när man ska välja vilken utbildning man ska gå. Jag hade sjukt mycket ångest när jag skulle välja, och det va väl inte så konstigt... Men det är helt klart ett svårt val. A. Jag skulle VERKLIGEN ha valt annorlunda om jag hade gått ut nian idag, det är en sak som är säker. Jag var så fruktansvärt naiv då för tiden, nog för att jag fortdarande kanske är det, men ändå, det var ju några år sen nu.. Konstigt att tänka på. Hur som helst, jag önskar att man kunde göra allt. Inte bara behöva välja en sak hela tiden. Det är så otroligt tråkigt. Jag vill villvill göra ALLT! Som jag VILL!


Musiknördar mig genom dagen. Det känns bra.

Jag har länge vetat om dessa två människor som ingår i bandet eller va man kallar det : First aid kit

Men det är inte fören nu som jag verkligen kollat in dem, nu när jag har haft tid över och så, och dom är helt enkelt grymma. Så därför tyckte jag att alla andra också borde få veta hur bra dom är!

Därmed presenterar jag: First Aid Kit

So long!


2010 - Here I Come!

Hej hej hej!

Jag har verkligen försökt posta nya inlägg här när jag har varit hemma i SKÄVE, vilket inte har gått alltförbra då jag inte haft min egen dator med mig, och den vi har hemma är helt värdelös. Så ah, min årskrönika som jag gärna kallar den, försvann innan jag han publicera den :( Det va synd, men vad gör väl det om hundra år?

2009 var hur som helst ett jäkla bra år! Jag har hunnit med väldigt mycket bra saker, gjort min första P&L vilket var på tiden, kommit igång lite mer med musiken, skaffat en gitarr, flyttat, sen flyttat igen, sen igen till ett place där jag trivs mycket bra ! Jag har givetvis varit med om en del motgångar och pinsamheter, men det är så lite om man jämför med allt bra!

Jag har varit på min första Anna Ternheim spelning (P&L) och på den andra, som var sjuukt bra, helt otrolig. Jag har även gått och blivit värsta musiknörden. Det känns lite jobbigt, för det är ett stort område att nörda in på, har liksom upptäckt att det finns så enormt mycket av det. Skulle vara lättare att snöa in på typ, frimärken eller nåt...

Hur som haver, nu ska jag återgå till mitt, eh ja liv. Jag är förtillfället sjuk. Det är inte jättekul, idag sov jag tex. till 14.40 ungefär. Tänker att jag verkligen kan få bort det sjuka genom att sova och äta apelsin och dricka vatten. Det ska funka. För på Söndag fyller min bästaste bästis år, och det ska firas som tusan på Lördag.

So long folks! :)tes

RSS 2.0