Klockers!

Igår var verkligen en helt klockren dag , hela! :) Dagen var mycket trevlig och kvällen var sjukt kul! :)

Fast ih, jag mår illa! Jag vill bara äääääta men de gååår inte, ja blir så ledsen :¨( Har försökt äta lax ,gav upp, potatisen står kvar på bordet, en halvskuren annanas ligger på skärbrädan, på bordet framför mig står mackaroner och köttbullar, hemgjorda! Ge mig matlusten tillbaka , jag saknar diig!  ( är verkligen desperat) och får naturligtvis skylla mig själv, men hallå, klockan är fyra, FYRA. Kom igen !

GOD JUL!

Det blev en helt okej jul iaf, vilket ju är jättebra!

Jag har redan öppnat alla mina klappar.. jag fick bla. En mixer, ett täcke, plattång, Ipod shuffle(SKITLITEN varning!!) och en Anna Ternheim skiva.. och lite annat smått å gått. Jag är helt klart nöjd. FIck tillåmed en diskpropp, där ser ni !

Gitarrfodralet var mkt nödvändigt också, nu kan jag ta med mig gitarren dit jag vill, jäj! Dock hade jag velat haft ett hårt, men det får bli om ett tag..

Maten har varit helt okej också, och sällskapet med, det är ju det som räknas, fast ah, klapparna är rätt kul de med, är fortfarande väldigt mycket barn av mig på julafton.

Har nu tagit mig en liten paus i julstöket, hamnade i matkoma efter "lunchen" så snart äre väl dags för den riktiga maten.

Bäst man laddar upp ordentligt, tills imorrn menar jag, är faktiskt riktigt på G! Det blir grejt! :)

Nu ska jag återgå till julfirandet, meen först ska ja installera min nya älskling!

Go jul!c

What Can I Do,

Do not read-.

Jul jul strålande jul . Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken. Härlig är jorden och pepparkakor komma i parader. Glädje till jorden och fred, men fan, jag kan inte hålla med.


- Vill inte dissa ner på julen, jag älskar julen. Men inte den här gången. Jag vill inte vara här, men jag vill inte vara dit det bär heller, det är verkligen Pest eller Kolera, to be hurted or hurt.

?


Att bli tillmötesgådd med bitska kommentarer, kalla svar, ingen mat,

det får du göra själv, jag har gjort allt för dig, till det räknas dock inte mitt dataspelande som pågick hälften av dagen, maten får du göra själv, du kan väl hjälpa till lite, det räcker inte att du bara dammsög i över en timme och julstökade, pynta granen! Men gör det på mitt sätt, du gör- jag säger! Det här är MITT hus, inte ditt, du är bara här för att du tillåts att vara det av oss, vi kan kicka ut dig om du ber, vettu?! Du bara sårar och sårar, du säger att du är så mogen(va? jag sa inte...) sluta tjafsa i mot, vi har tillå med köpt julkappar till dig, va tyst, gör som jag säger, och gör det nu. Vi gör allt för dig, du fick till  å med skjuts igår, jag skrek bara lite på dig, jag förstörde bara stämmningen lite, men du ska fan va tacksam, vi gör allt för dig, du ger aldrig något tillbaka.



Tur att Anna Ternheim finns, hennes musik. Och tur att jag har en dörr till mitt rum. Jag stänger den nu och inväntar julafton, härliga fina strålande jul. I´ll Make It on My Own. 2010 ska jag ge mig själv det jag förtjänar.

waaah!

Läskigt att se och höra sig själv när det är videoinspelat Live, blaaaah, ja blir supernervös av sånt! På riktigt!

Här är en länk, om någon har lust att kika på hur det såg ut/lät, på avslutningen i Fredags : Tadaaa !

Längtar faktiskt till den 27:de, det är kuuul med musik! :)ar

So long!

Godmorning sunshine.

Jag sitter och lyssnar på repeat, Hanna Berglunds musik är sjukt bra.

Förr så var jag mer osäker, nu är jag säker. Jag kan inte säga vad för sorts musik jag gillar på rak arm, men jag vet när jag gillar den. Och jag är inte lika lätt påverkad av andras åssikter som jag faktiskt var när jag var yngre. Det känns bra. 

Funderar på att dra en vända till Borlänge för lite sista minuten shopping, men jag antar att det är den värsta dagen man kan göra det på, ungefär.. Och jag är fattig, på pengar iallafall. :) Det gör inte så mycket, men det är lite störande ibland , fast jag får skylla mig själv som valt det, jag bor själv, och jag slösar en del, plus att jag inte jobbar.

Men så får det vara , jag kan klaga ibland, men det är ändå jag som valt det. Jag vill ha tid över till annat bla. fri tid. Än så länge, så länge som jag kan , resten av livet ska jag ju jobba, jag känner mig rätt bortskämd att jag ens kan göra det valet, finns så mycket människor som inte kan välja, och som börjar jobba när de inte alls borde, och för att hålla sig i liv. Men så länge jag kan, så ska jag ta vara på den rikhet livet erbjuder mig just nu :)

So long!mm

To New York

Det är så sjukt fint väder ute, och har varit hela dagen, dock lite väl kallt med typ 20 grader minus? Fortfarande helt underbart. 
Musiken rullar på och nya låtar skrivs, vi är inne i ett FLOW ! Vilket känns härligt. Bäst att passa på medans vi befinner oss i det. 
Jul blir fint, har handlat julkappar idag så är i stort sett klar.. Och sen hängt med Jae. 
Vi satt på ett fik och diskuterade affärsidéer. Mycket intressant  . Sen kom en man och snodde våran Bakpotatis inne på Hemköp. Aldrig varit med om något fräckare. 
Hursom, nu så har jag en fråga som jag tänkte ställa här och den som läser får gärna svara i form av en kommentar,  på vår spelning 27 Januari på Arenan, tänkte vi lägga några av våra låtar på en skiva, kanske 2-3st och sedan sälja för en tjuga,  typ . Är det någon som är intresserad av att köpa och tycker ni att det är någon idé? Får vi ingen respons så tror ja vi skippar det för de blir dyrt för oss annars .. 
Aja, vi får se ! Nu ska jag bege mig hemåt i mörkret, So Long! :)

Ångesten över din egen passitivitet.

Hur engagerad är du? Hur engagerad är jag? I vad mer än i våra egna liv, jag bara undrar..

Råkade nyss av en slump hamna på en sida där det var som ett slags CV,vars ägare( som faktiskt råkar vara nära släkt med en känd svensk artist,nämner inte vem eftersom det ej är relevant men var ändå tvungen att nämna det eftersom det var på så vis jag råkade slumpa in på sidan) var i ungefär 25 års åldern och hade hunnit med bla. detta: Varit volontär i Afrika, Varit volontär i ett annat land jag inte minns namnet på, varit volontär på ett sjukhus i Sverige och hjälpt till, samtidigt som hon har gått massa höga utbildningar och jobbat OCH levt ett liv. Mer än så vet jag inte, men hennes meritlista fick mig att tänka till, kanske vill jag ändå läsa vidare? Om inte det, så kanske göra någon form av volontär arbete för att inte bara arbeta för EGEN vinning? Jag om någon borde väl engagera mig mer i saker och ting, varför är jag så passiv, varför är så många så passiva? När vi kan välja att inte vara det i vårat samhälle.

Ja, den kvinnan gav mig inspiration till att kanske tänka till lite mer i framtiden. Och jag vet att jag ångrar jämt att jag inte pluggar så mycket som jag borde, men jag tycker det är supersvårt att plugga. Men jag ska verkligen anstränga mig det sista jag har kvar på gymnasiet nu, det är ju inte jättelångt, men ändå väldigt många månader. Men fan, jag ska klara det.


WOHO!

KENT kommer till P&L, vet inte riktigt varför, men jag blev väldigt glad av att se det iallafall!!! :)

Nu sitter jag här, ensam i Falun, maten är på G på spisen och Idol börjar snart, en luuuugn Fredagskväll är exakt vad jag behöver just nu =) PERFA! 

Igår var det ju Hagafest, vi var några tjejor som förfestade @Martina Sjöös nya lya i Borlänge, för att sedan vandra till lokalen där festen hölls...  ah, lagomt bakis i morse pallrade jag och terese oss upp til bussen för att åka till Falun.

Varm Choklad och lussebulle satt riktigt fint, det som inte var liiika kul dock, var att jag fick lov att ha min MUNTLIGA REDOVISNING direkt där på morgonen, inte bästa dagen att ha den på, inte bästa formen. Men det gick det med =)

Sen har jag även träffat på Jenny Kangas på stan idag, det var trevligt, fast hon gjorde mig påmind om att det faktiskt är Lucia nu i helgen och att vi ska sjunga NU på Söndag, vilket gjorde mig lliiiite nervös då jag fortfarande inte satt de få textrader jag BÖR sätta..

Men nu är det matlagning som hägrar, So Long!sdf

Okej, jag erkänner: Jag har liiite tur. .

De senaste två månaderna har jag lyckats åstakomma detta : Vunnit en tävling så jag fick Anna Ternheims signerade skiva hemskickad, varit på hennes spelning och fått ett fint svar i hennes gästbok,  fått en signerad Miss Li skiva för det va en repa i den tidigare nämnda skiva, fast ändå fått behålla båda. Sedan svarat på ett mejl om 2 biljetter till LArs Winnerbäcks spelning så jag fick dem helt gratis och sedan också äntligen fått ihop ett jäkligt bra band med Ellis.  Bör jag vara orolig för att något dåligt ska hända, eller ska jag helt enkelt bara känna mig nöjd över all tur ? Tror jag nöjer mig med det sista ! :)

tTerese tycker att just jag, har tur! ;)


Svaret är JA.

Inlägget innan, var baserat på detta: Jag var inne och kikade på Grammis.se (för att kolla om det fanns någon intressant artist att rösta på ) och jag röstade på Lars Winnerbäck i en kategori. Sedan så tänkte jag, tjae, kanske skulle man ta sig en kik på LW´s hemsida. Vilket jag gjorde, och sedan kikade in gästboken, och det ledde till, ah två gratis biljetter till hans spelning i LINKÖPING. För det första: Vem impuls handlar på det viset förutom jag? Typ ingen. VEM(???) tror att den ska kunna komma billigt undan till Linköping? Jag är ju inte som alla andra alltså!


Hm, någon som har ett förslag på hur jag ska kunna lösa detta? =)


So long.

Hej, sa jag att jag är lite korkad?

Inte?

RSS 2.0